Het stappenplan van de zwangerschapscursus nabij Purmerend

Petit Pas staat bekend om de zwangerschapscursus met een stappenplan, dat je bij onze vestigingen in Volendam en Edam, nabij Purmerend, kunt volgen. Op deze manier ben je goed voorbereid op je bevalling en geniet je optimaal van je zwangerschap. Tijdens de zwangerschapscursus in de buurt van Purmerend leer je diverse oefeningen aan die ervoor zorgen dat je volledig ontspant, en dat je spieren op peil blijven, zodat je baby goed ondersteund blijft.

  • Schoon en van alle gemakken voorzien
  • Snel & makkelijk online afspraak maken
  • Uniek stappenplan

Wil je ook graag het positieve effect van zwangerschapsyoga ontdekken? Maak dan een afspraak en laat jezelf volledig ontspannen.

Hieruit bestaat onze zwangerschapscursus in regio Purmerend

Tijdens onze zwangerschapscursus in de regio Purmerend doe je diverse oefeningen en geniet je van ontspannende massages en kun je genieten in onze spa, samen met je kindje wanneer hij of zij geboren is. Als je ons stappenplan volgt tijdens de zwangerschapscursus in Volendam en Edam, niet ver van Purmerend, dan leef je op een ontspannen manier naar het moederschap toe. Dat kan dankzij het volgende stappenplan:

  • Premier pas: Het stappenplan begint met een ontspannende massage. Dit ontspannende effect is er niet alleen voor jezelf, maar ook voor je ongeboren kindje. Dit heeft een bewezen positief effect op de gezondheid voor je kindje én van jezelf.
  • Deuxième pas: Tijdens de bijeenkomsten ‘Zwangerfit’ en coaching krijg je tips om je optimaal te ontspannen tijdens je zwangerschap, en word je goed voorbereid op de bevalling.
  • Troisième pas: pas de geant: Na je bevalling wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer ‘in shape’ zijn, maar dan wel op een ontspannen manier. Daarom kun je bij ons zwangerschapsfitness Je werkt dan op een relaxte manier aan je lichaam, onder de goede begeleiding van een specialist.

Bezoek nu onze webshop

Schrijf je in voor onze zwangerschapscursus

Jij wilt je toch ook zo goed mogelijk voorbereiden op je bevalling, na een prettige zwangerschap? Daarom is het een aanrader om je in te schrijven voor de zwangerschapscursus bij onze vestigingen in Volendam en Edam, in de omgeving van Purmerend. Je kunt je inschrijven door te bellen naar (0) 6 22 956 312 of door een te e-mailen naar info@petitpas.nl.