Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

‘Zwangerschapsmassage nabij Purmerend: Rust voor jou en je kindje’

Met een zwangerschapsmassage in onze vestiging in Edam, niet ver van Purmerend, geniet je optimaal van je zwangerschap. Je zwangerschap is een magische tijd. Wel brengt een zwangerschap soms vervelende veranderingen met zich mee, zowel lichamelijk als geestelijk. Wij zorgen ervoor dat je die even achter je kunt laten en kunt genieten van het moment. Dat kan door middel van zwangerschapsmassage, die voor zowel jezelf als je kindje heerlijk ontspannend is.

De voordelen van zwangerschapsmassage in de buurt van Purmerend

Kom ook langs in onze praktijk nabij Purmerend voor een heerlijk relaxte zwangerschapsmassage. De massages hebben naast een ontspannende uitwerking ook een energetische uitwerking en bieden een ware verademing voor jou als zwangere vrouw. Een zwangerschapsmassage nabij Purmerend is ook nog eens ontspannend voor je ongeboren kindje. Voor jezelf leidt een massage tot een betere bloedcirculatie, soepelere spieren en verzachting van rugpijn en bekkenklachten. Ook zorgen onze massages voor een betere nachtrust en verminderen ze stress. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld zwangerschapsyoga. Dat is het voordeel van ons unieke stappenplan. Ook na de geboorte kun je samen met je kindje bij ons komen ontspannen, bijvoorbeeld in onze baby spa.

Maak een afspraak voor een heerlijke massage

Geniet samen met je kindje van een heerlijk ontspannend moment, zelfs al voor de geboorte. Dat kan met onze zwangerschapsmassage. Werk alvast aan een goede band met je kindje, en maak een afspraak voor een heerlijk ontspannende zwangerschapsmassage in onze praktijk in Edam, in regio Purmerend. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@petitpas.nl of door te bellen naar (0) 6 22 956 312.

Boek je zwangerschapsmassage direct via ons boekingssysteem, stuur een mail naar info@petitpas.nl óf een whatsapp naar 06 2295 63 12
Adres:

Petit Pas (Locatie Petit Pas zwangerschapsmassage)

William Pontstraat 43, 1135ET Edam