Zwangerschapsfitness Purmerend

Zwangerfit

Zwangerschapsfitness nabij Purmerend

Met Zwangerschapsfitness in onze vestiging in de Volendamse Wieringenlaan, niet ver van Purmerend, ben je goed voorbereid op je bevalling. Je traint dan namelijk onder begeleiding van een deskundige en ervaren trainer, die precies weet waar je als moeder in spé op moet letten. De training is actief, met oefeningen om je conditie en kracht te trainen. Daarna kun je heerlijk ontspannen. Want dat is heel belangrijk, zowel tijdens als na je zwangerschap.

 

Startdata Zwangerfit

uitgerekend 

Dec 2020

Start woensdag

 16 sept – 19:00uur

uitgerekend 

 Jan 2021

 Start woensdag

14 okt – 20:00uur

uitgerekend 

Feb 2021

Start woensdag

18 nov – 19:00uur

uitgerekend 

Mar 2021

 Start woensdag

16 dec – 20:00uur

uitgerekend 

Apr 2021

Start woensdag

20 jan  – 19:00uur

uitgerekend 

Mei 2021

Start woensdag

17  feb – 20:00uur

uitgerekend 

Jun 2021

Start woensdag

24 mrt – 19:00uur

Inschrijven kan door de cursus Zwangerfit aan te schaffen in onze webshop óf je contactgegevens en datum van bevalling te mailen naar info@petitpas.nl met als onderwerp Zwangerfit.

Zwangerschapsfitness

Goede begeleiding met zwangerschapsfitness nabij Purmerend.

Er is na de training ook een coachingsgedeelte bij de zwangerschapsfitness in Volendam, niet ver van Purmerend. Bij deze sessies word je goed voorbereid op je bevalling en krijg je allerlei informatie, waar je echt iets aan hebt. Tijdens deze informatiesessies wordt er veel informatie gegeven over onderwerpen zoals:

  • Fit worden en blijven tijdens de zwangerschap;
  • Hoe blijf je relaxed tijdens je zwangerschap? En na je zwangerschap?
  • Rug- en bekkenklachten verminderen of voorkomen;
  • Op de juiste manier bukken/tillen/omdraaien;
  • Wat komt er op je af met de bevalling en kraamtijd?

 

Inschrijven kan door een rittenkaart voor Zwangerschapsfitness aan te schaffen in onze webshop óf je contactgegevens en uitgerekende datum te mailen naar info@petitpas.nl met als onderwerp Zwangerschapsfitness.
[/vc_column]
Zwangerschapsyoga

Schrijf je in voor onze gezellige trainingen

Een training duurt 60 minuten en de cursus bestaat uit tien trainingen. Nadien is er onbeperkt ruimte om bij te praten met je mede-zwangeren onder het genot van een gratis kop organische bonenkoffie of thee. Kom je ook trainen in een gezellige sfeer tijdens zwangerschapsfitness in Volendam, in regio Purmerend? Schrijf je dan in, door te bellen naar (0) 6 22 956 312 of door te e-mailen naar info@petitpas.nl.

Met zwangerschapsyoga kun je direct beginnen wanneer je ontdekt dat je zwanger bent. Gedurende je hele zwangerschap kun je de les blijven volgen.

Aan zwangerschapsyoga kun je gedurende je hele zwangerschap deelnemen. Koop een 10 of 5 rittenkaart in de webshop of neem contact op via info@petitpas.nl of 06 22 95 63 12.
Adres:
Petit Pas (Locatie Zwangerschapsfitness en zwangerschapsyoga)

Wieringenlaan 121, 1132 MB Volendam