Na-Zwangerschapsfitness

Na-Zwangerschapsfitness

Fitness na je bevalling nabij Purmerend

Het is belangrijk om aan sport te doen na je bevalling, bijvoorbeeld in ons gezondheidscentrum. Een bevalling is heel zwaar. Fysiek en mentaal krijg je flink wat te verduren. Na een aantal weken is het hoog tijd om weer een momentje voor jezelf te creëren en te werken aan een gezond en sterk lichaam. Dat kan op een leuke manier met fitness na je bevalling, in ons gezondheidscentrum in Volendam, nabij Purmerend. Fitness na je zwangerschap bij Petit Pas, nabij Purmerend, kan erg leuk zijn!

Fitness na je bevalling in ons gezondheidscentrum bied je meer

Fitness na je bevalling is niet alleen goed voor het herstel na je bevalling, maar bij Petit Pas is fitness ook leuk. Na de training krijg je een heerlijke kop koffie of thee en is er onbeperkt de ruimte om te kletsen en ervaringen te delen met het prille moederschap. Niets is fijner om, als je net bevallen bent, met andere kersverse moeders te praten over het geluk dat je beleeft. Je wordt zo niet alleen lichamelijk fitter, maar fitness na je bevalling bij ons gezondheidscentrum nabij Purmerend is ook goed voor je sociale contacten, die heel belangrijk zijn na je zwangerschap. Fitness na je zwangerschap is dus niet alleen goed voor je lichaam, maar ook heel gezellig!

Begin wanneer jij er klaar voor bent

Je start met fitness na je zwangerschap in ons gezondheidscentrum nabij Purmerend wanneer jij er klaar voor bent. Wij adviseren je om tussen week 7 en 20 na de bevalling te starten met de cursus na-zwangerschapsfitness. Rustig bouwen we in 10 weken je fitheid op zodat je aan het eind van de cursus klaar bent om weer zelf aan de slag te gaan. Na 10 weken ontvang je advies op maat zodat jij je gezonde lifestyle als kersverse moeder vol vertrouwen kunt voortzetten. Heb je behoefte aan meer ontspanning? Breng dan een bezoek aan onze baby spa, waar jij en je kindje heerlijk kunnen ontspannen. Wil je meer weten over fitness na je zwangerschap of wil je een afspraak maken, neem dan contact op met ons gezondheidscentrum in Volendam. Dit kan door te bellen naar (0) 6 22 956 312 of stuur een e-mail naar info@petitpas.nl.

 

Inschrijven kan door de cursus Na-zwangerschapsfitness aan te schaffen in onze webshop óf je contactgegevens en datum van bevalling te mailen naar info@petitpas.nl met als onderwerp: Na-zwangerschapsfitness.

Adres:

Petit Pas (Locatie Babyspa en Zwangerschapsfitness)

Gravelandstraat 66, 1132 JK Volendam