Babymassage

Shantala

Babymassage

Babymassage in het wellnesscentrum van Petit Pas in Edam, nabij Amsterdam, is heel fijn voor je kindje. Je kindje wordt er namelijk heel rustig van, waardoor jij je ook beter voelt. Maar waar komt babymassage eigenlijk vandaan? Shantalamassage werd ontdekt door de Franse gynaecoloog Dr. Leboyer. Hij raakte tijdens zijn reis door India geboeid door de wijze waarop een Indiase moeder haar baby masseerde in de eerste levensmaanden om het verstoorde evenwicht na de geboorte te herstellen. Over de werking hiervan vertellen we je graag meer.

Het hoe en waarom van babymassage

Is je kindje vaak onrustig en wil je hem of haar beter laten ontspannen? Volg een cursus Shantala babymassage bij ons wellnessresort in Edam, nabij Amsterdam, of kom naar onze vestiging in Volendam waar je terecht kunt voor babyfloating. Shantala-babymassage is een ideale manier om je baby op een liefdevolle manier en met oprechte aandacht te laten ontspannen. Het vergroot het gevoel van welzijn en geborgenheid bij je kindje wat de ontwikkeling op alle fronten (lichamelijk, emotioneel, cognitief en sociaal) stimuleert. Daarnaast wordt ook de band met je baby versterkt. Als je onze cursus zwangerschapsyoga in Volendam, nabij Amsterdam, hebt gevolgd tijdens je zwangerschap, heb je hier de basis al voor gelegd, want ook in deze cursus is aandacht voor babymassage. Je profiteert dan optimaal van ons unieke stappenplan.

Ontdek het positieve effect van babymassage

De babymassage bij Petit Pas, nabij Amsterdam, heeft een ontspannende werking waardoor baby´s rustiger worden en beter slapen. Ook het immuunsysteem wordt sterker. Verder kent de Shantala babymassage speciale technieken voor het verzachten van buikkrampjes bij baby’s en je leert stretchoefeningen voor baby’s. Wil jij je baby ook van buikkrampjes of andere klachten afhelpen? Schrijf je in voor een cursus babymassage in Edam, niet ver van Amsterdam. Dit kan door te bellen naar (0) 6 22 956 312 of door een e-mail te sturen naar info@petitpas.nl.

Tijdens de babymassage workshop masseer jij je baby met de deskundige instructies van een gediplomeerde babymasseuse.

PRIJZEN

Baby Float (max. 30min floaten)
 €40
Baby Float, massage en yoga (60min)
  €60
Baby float date (per duo)  €60
Baby float, massage en yoga date (per duo)  €90

Boek de combinatie van Babyfloat en Shantala babymassage direct via ons boekingssysteem, stuur een mail met het onderwerp BabySpa naar info@petitpas.nl óf zend een Whatsapp bericht naar 06 2295 63 12.

Vindt je baby het leuk om samen met een vriendje in één jacuzzi te dobberen en samen gemasseerd de worden, reserveer dan een BabyFloat en Babymassage date.

Adres:

Petit Pas (Locatie Babyspa en Zwangerschapsfitness)

Gravelandstraat 66, 1132 JK Volendam