Babymassage

Shantala

Babymassage

Babymassage in het wellnesscentrum van Petit Pas, in de buurt van Amsterdam, is heel fijn voor jou en je kindje. Je kindje wordt er namelijk heel rustig van, waardoor jij je ook beter voelt. Maar waar komt babymassage eigenlijk vandaan? Shantala Babymassage werd ontdekt door de Franse gynaecoloog Dr. Leboyer. Hij raakte tijdens zijn reis door India geboeid door de wijze waarop een Indiase moeder haar baby masseerde in de eerste levensmaanden om het verstoorde evenwicht na de geboorte te herstellen. Over de werking hiervan vertellen we je graag meer.

Het hoe en waarom van babymassage

Is je kindje vaak onrustig en wil je hem of haar beter laten ontspannen? Volg een cursus Shantala babymassage bij ons wellnessresort in Volendam, nabij Amsterdam, waar je ook terecht kunt voor babyfloating. Shantala babymassage is een ideale manier om je baby op een liefdevolle manier en met oprechte aandacht te laten ontspannen. Het vergroot het gevoel van welzijn en geborgenheid bij je kindje wat de ontwikkeling op alle fronten (lichamelijk, emotioneel, cognitief en sociaal) stimuleert. Daarnaast wordt ook de band met je baby wordt versterkt. Als je onze cursus zwangerschapsyoga helpt gevolgd tijdens je zwangerschap, heb je hier de basis al voor gelegd. Je profiteert dan optimaal van ons unieke stappenplan.

Ontdek het positieve effect van babymassage

De babymassage bij Petit Pas, in de buurt van Amsterdam, heeft een ontspannende werking waardoor baby´s rustiger worden en beter slapen. Ook het immuunsysteem wordt sterker. Verder kent de Shantala babymassage speciale technieken voor het verzachten van buikkrampjes bij baby’s en je leert stretchoefeningen voor baby’s. Wil jij je baby ook van deze of andere klachten af helpen? Schrijf je in voor een cursus babymassage in Volendam, niet ver van Amsterdam. Dit kan door te bellen naar (0) 6 22 956 312 of door een e-mail te sturen naar info@petitpas.nl.

Tijdens de babymassage workshop masseer jij je baby met de deskundige instructies van een gediplomeerde babymasseuse.

PRIJZEN

Baby Float (max. 30min floaten)
 €40
Baby Float, massage en yoga (60min)
  €60
Baby float date (per duo)  €60
Baby float, massage en yoga date (per duo)  €90

Boek de combinatie van Babyfloat en Shantala babymassage direct via ons boekingssysteem, stuur een mail met het onderwerp BabySpa naar info@petitpas.nl óf zend een Whatsapp bericht naar 06 2295 63 12.

Vindt je baby het leuk om samen met een vriendje in één jacuzzi te dobberen en samen gemasseerd de worden, reserveer dan een BabyFloat en Babymassage date.

Adres:

Petit Pas (Locatie Babyspa en Zwangerschapsfitness)

Gravelandstraat 66, 1132 JK Volendam