Babymassage

Shantala

Babymassage

Shantala Babymassage werd ontdekt door de Franse gynaecoloog Dr. Leboyer. Hij raakte tijdens zijn reis door India geboeid door de wijze waarop een Indiase moeder haar baby masseerde in de eerste levensmaanden om het verstoorde evenwicht na de geboorte te herstellen.

Shantala babymassage is een ideale manier om je baby op een liefdevolle manier en met oprechte aandacht aan te raken. Het vergroot het gevoel van welzijn en geborgenheid van je kindje wat de ontwikkeling op alle fronten (lichamelijk, emotioneel, cognitief en sociaal) stimuleert en waardoor ook de band met je baby wordt versterkt.

De baby massage heeft een ontspannende werking waardoor baby´s rustiger worden en beter slapen. Ook het immuunsysteem wordt sterker. Verder kent de Shantala babymassage speciale technieken voor het verzachten van buikkrampjes bij baby’s en je leert stretchoefeningen voor baby’s.

Tijdens de babymassage workshop masseer jij je baby met de deskundige instructies van een gediplomeerde babymasseuse.

PRIJZEN

Baby Float (max. 30min floaten)
 €40
Baby Float, massage en yoga (60min)
  €60
Baby float date (per duo)  €60
Baby float, massage en yoga date (per duo)  €90

Boek de combinatie van Babyfloat en Shantala babymassage direct via ons boekingssysteem, stuur een mail met het onderwerp BabySpa naar info@petitpas.nl óf zend een Whatsapp bericht naar 06 2295 63 12.

Vindt je baby het leuk om samen met een vriendje in één jacuzzi te dobberen en samen gemasseerd de worden, reserveer dan een BabyFloat en Babymassage date.

Adres:

Petit Pas (Locatie Babyspa en Zwangerschapsfitness)

Gravelandstraat 66, 1132 JK Volendam