Baby float

Babyfloat

BabySpa

‘C’est cela l’amour, tout donner, tout secrifier sans Espoir de retour’

-Dat is liefde, je geeft alles, je offert je op, zonder enige verwachting er iets voor terug te krijgen.-

Ontdek onze baby spa

Petit Pas heeft in Volendam een unieke baby spa. Tijdens het babyfloaten leert je kind spelenderwijs omgaan met water. Zingen, water druppelen op het hoofdje, ontspannen drijven, trappelen met de voetjes… Je baby is druk bezig met bewegen en dit is goed voor de fysieke ontwikkeling. Verder is een bezoek aan onze baby floating spa in Volendam goed voor de gezondheid van je kindje. Baby floating versterkt onder andere de hart- en bloedvaten. Ook zorgt het voor een kleinere kans op infecties en bevordert het de motoriek van je baby. En zeg nou eerlijk, het ziet er toch ook gewoon ontzettend schattig uit? Kom het ook beleven in onze baby floating spa in Volendam.

Hoe werkt baby floating?

Wil je dat je kindje geniet van baby floating in onze spa in Volendam en ben je benieuwd hoe het werkt? Dat vertellen we je graag. Voor iedere baby wordt het bad gevuld met heerlijk gezuiverd, chloorvrij, warm water. Gezuiverd water is zachter en puurder dan normaal kraanwater en bevat geen kalkresten, roest, bezinksel, chloor en andere chemicaliën. Hierdoor is het uitermate geschikt voor baby’s met eczeem of andere huidklachten. Zodra je baby uit het water komt voel je hoe zacht het huidje is. Als één van de drie baden is gevuld, kan je kindje heerlijk rustgevend drijven in het heerlijke water, waar je baby lekker rustig van wordt. Eerst laten we je baby rustig wennen in stil water, vervolgens doen we de bubbels aan en is het een échte privé jacuzzi! De bubbels vormen een lichte massage van de baby. In de spa is ook een babyweegschaal aanwezig. Als je het leuk vindt kunnen we je kindje ook wegen!

Waarom kies je voor baby floating?

Een bezoek aan de baby spa is niet alleen maar leuk en ontspannen. Doormiddel van hydrotherapie en babymassage hebben wij al veel baby’s geholpen die kampten met:
✅ darmkrampjes
✅ obstipatie
✅ slaapritme problemen
✅ reflux
✅ overstrekken
✅ eczeem
✅ hechtingsproblemen
Al na één sessie merken ouders verandering bij de baby.

Adviezen

Zoals je leest heeft baby floating heel veel voordelen voor je kindje. We delen graag een aantal dingen waar je op moet letten om optimaal te genieten:

  • Floaten is heerlijk voor baby’s van 6 weken tot en met 8 maanden.
  • Je laat je baby het best uitgeslapen en met een vol buikje floaten.
  • Alles dat je nodig hebt, zoals handdoeken, hydrofiele doeken en massageolie zijn in onze baby floating spa in Volendam aanwezig.
  • Begeleid je baby met maximaal twee volwassenen.
  • Wacht bij ziekte of vaccinatie 72 uur met het bezoeken van onze baby spa
  • Neem voeding voor je baby mee, het kan zo zijn dat je kindje na de sessie eerder honger krijgt dan gewoonlijk.

Maak een afspraak

Wil je ook graag dat jouw kindje het positieve effect van baby floating ontdekt? Maak dan een afspraak en laat je kindje volledig ontspannen in een persoonlijke, kleinschalige setting. Onze floating spa is daarnaast van alle gemakken voorzien en uiteraard altijd hygiënisch schoon. Het maken van een afspraak kan direct online.

PRIJZEN

Baby Float (max. 30min floaten)
 €40
Baby Float, massage en yoga (60min)
  €60
Baby float date (per duo)  €60
Baby float, massage en yoga date (per duo)  €90

Boek een Babyfloat sessie via ons boekingssysteem, stuur een mail met het onderwerp BabySpa naar info@petitpas.nl óf zend een Whatsapp bericht naar 06 2295 63 12.

Vindt je baby het leuk om samen met een vriendje in één jacuzzi te dobberen, reserveer dan een BabyFloat date.

Adres:

Petit Pas (Locatie Babyspa en Zwangerschapsfitness)

Gravelandstraat 66, 1132 JK Volendam