Baby float

Babyfloat

BabySpa

‘C’est cela l’amour, tout donner, tout secrifier sans Espoir de retour’

-Dat is liefde, je geeft alles, je offert je op, zonder enige verwachting er iets voor terug te krijgen.-

Ontdek onze baby floating spa

Petit Pas heeft in Volendam, nabij Hoorn, Amsterdam en Purmerend, een unieke baby floating spa. Tijdens het babyfloaten leert je kind spelenderwijs omgaan met water. Zingen, water druppelen op het hoofdje, ontspannen drijven, trappelen met de voetjes… Je baby is druk bezig met bewegen en dit is goed voor de fysieke ontwikkeling. Verder is een bezoek aan onze baby floating spa in Volendam, vlak bij Hoorn, Amsterdam en Purmerend goed voor de gezondheid van je kindje. Baby floating versterkt onder andere de hart- en bloedvaten. Ook zorgt het voor een kleinere kans op infecties en bevordert het de motoriek van je baby. En zeg nou eerlijk, het ziet er toch ook gewoon ontzettend schattig uit? Kom het ook beleven in onze baby floating spa in Volendam, nabij Hoorn en Purmerend.

Hoe werkt baby floating in onze spa?

Wil je dat je kindje geniet van baby floating in onze spa in Volendam, nabij Hoorn, Amsterdam en Purmerend en ben je benieuwd hoe het werkt? Dat vertellen we je graag. Voor iedere baby wordt het bad gevuld met heerlijk gezuiverd, chloorvrij, warm water. Gezuiverd water is zachter en puurder dan normaal kraanwater en bevat geen kalkresten, roest, bezinksel, chloor en andere chemicaliën. Hierdoor is het uitermate geschikt voor baby’s met eczeem of andere huidklachten. Zodra je baby uit het water komt voel je hoe zacht het huidje is. Als één van de drie baden is gevuld, kan je kindje heerlijk rustgevend drijven in het heerlijke water, waar je baby lekker rustig van wordt.

Waarom kies je voor baby floating in onze spa?

Zoals je leest heeft baby floating bij onze spa in Volendam, vlakbij Hoorn en Purmerend, heel veel voordelen voor je kindje. We zetten alle voordelen graag nog eens voor je op een rijtje, en delen graag een aantal dingen waar je op moet letten om optimaal te genieten van baby floating in Volendam, nabij Hoorn en Purmerend:

  • Floaten is heerlijk voor baby’s van 6 weken tot en met 8 maanden.
  • Je laat je baby het best uitgeslapen en met een vol buikje floaten.
  • Alles dat je nodig hebt, zoals handdoeken, hydrofiele doeken en massageolie zijn in onze baby floating spa in Volendam, nabij Hoorn en Purmerend, aanwezig.
  • Begeleid je baby met maximaal twee volwassenen.
  • Wacht bij ziekte of vaccinatie 72 uur met het bezoeken van onze baby spa
  • Neem voeding voor je baby mee, het kan zo zijn dat je kindje na de sessie eerder honger krijgt dan gewoonlijk.

Maak een afspraak

Wil je ook graag dat jouw kindje het positieve effect van baby floating in onze spa in Volendam, nabij Hoorn en Purmerend ontdekt? Maak dan een afspraak en laat je kindje volledig ontspannen in een persoonlijke, kleinschalige setting. Onze floating spa is daarnaast van alle gemakken voorzien en uiteraard altijd hygiënisch schoon. Het maken van een afspraak kan door te bellen naar (0) 6 22 956 312 of door te e-mailen naar info@petitpas.nl.

PRIJZEN

Baby Float (max. 30min floaten)
 €40
Baby Float, massage en yoga (60min)
  €60
Baby float date (per duo)  €60
Baby float, massage en yoga date (per duo)  €90

Boek een Babyfloat sessie via ons boekingssysteem, stuur een mail met het onderwerp BabySpa naar info@petitpas.nl óf zend een Whatsapp bericht naar 06 2295 63 12.

Vindt je baby het leuk om samen met een vriendje in één jacuzzi te dobberen, reserveer dan een BabyFloat date.

Adres:

Petit Pas (Locatie Babyspa en Zwangerschapsfitness)

Gravelandstraat 66, 1132 JK Volendam