BABY FLOAT & BABYMASSAGES

De ultieme ontspanning voor baby en ouder

Petit Pas is dé baby spa in Volendam waar liefde, zorg en aandacht samenkomen. Boek nu een float-sessie of babymassage en ervaar een uniek moment van rust en verbondenheid.

Ontdek de unieke ervaringen bij Petit Pas

Float-sessie

Geniet van een kalmerende float-sessie in een privé jacuzzi met gezuiverd en chloorvrij water. Een bijzondere ervaring die bijdraagt aan de fysieke ontwikkeling van je baby.

Babymassage

Laat je baby helemaal ontspannen met onze deskundige babymassage. Een liefdevolle manier om het welzijn en het comfort van je kindje te vergroten.

Cadeaubon

Op zoek naar het perfecte cadeau? Met een Petit Pas cadeaubon geef je een unieke beleving van ontspanning voor zowel baby als ouder. Of trakteer jezelf en je baby met onze voordelige rittenkaart.

De ultieme ontspanning voor je baby

Bij Petit Pas in Volendam bieden we een unieke wellnesservaring voor de allerkleinsten. Laat je baby volledig ontspannen in onze sfeervolle baby spa, waar wij zowel float-sessies als workshops babymassage aanbieden. Ons doel is om een liefdevolle en veilige omgeving te creëren waar je kindje helemaal tot rust kan komen.

Een moment voor jullie samen

Van het verwarmde bad tot de gediplomeerde babymasseuse, alles bij Petit Pas is erop gericht om jullie een onvergetelijk moment van ontspanning te bezorgen.

Persoonlijke Zorg

Onze spaconsulente observeert de signalen van je kindje voor een perfecte ervaring. Bij floaten en babymassage respecteren we altijd de grenzen van je kindje.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze diensten of wil je meer weten over hoe we werken? Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten.

Op welke leeftijd kan mijn baby komen floaten?

Je kunt een eerste floatsessie het beste boeken als je baby tussen de 6 weken en 8 maanden oud is. Baby’s zijn welkom tot 12 maanden.

Hoe plan ik de floatsessie het beste tussen de slaapjes en voedingen door?

Je baby geniet het meeste als het is uitgerust. Probeer zo’n 30-60 minuten voor de floatsessie een voeding aan te bieden zodat het geen honger heeft maar ook niet overvol zit.

Wat dien ik mee te nemen naar de baby spa?

In de baby spa hebben wij handdoeken, hydrofiele doeken, washandjes, zwemluiers en massageolie. Wij adviseren je een schone luier, comfortabele kleding en eventueel een voeding mee te nemen.

Wat is de temperatuur in de baby spa?

In de baby spa is het zo’n 24 graden celcius. We adviseren je om je eigen kleding hierop aan te passen.

Hoeveel personen mogen met de baby meekomen?

Begeleid je baby met maximaal twee volwassenen. Broertjes en zusjes zijn welkom, wij hebben voldoende speelgoed om hen te vermaken. Neem contact met ons op als je meer mensen wilt meenemen, dan kunnen we kiezen voor een privésessie.

Mijn kind is ziek of gevaccineerd, is het verstandig om te komen?

Als je kind ziek, verkouden of gevaccineerd is, heeft het lichaampje alle energie nodig om te hertstellen. Wij adviseren om 72 uur te wachten alvorens je naar de spa komt.

Hoe lang duurt mijn spa bezoek?

Als je een floatsessie boekt ben je zo’n 30 minuten in de baby spa. Boek je de combinatie floaten en babymassage, dan duurt het zo’n 60 minuten.

Een andere vraag?

We staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk antwoord.

Klanten aan het woord

Ontdek de verhalen achter de lachende gezichtjes en ontspannen ouders. Hier delen onze klanten hun persoonlijke ervaringen met Petit Pas.

Babyfloat date geboekt met een vriendin en haar kleintje. Heel professioneel en liefdevol geholpen. De kleintjes hebben genoten en wij mama's ook. Een aanrader dus.

Anouk

Wat een leuke middag hebben we daar gehad. Ina was erg lief voor ons en de babies, we kregen nog een lekkere koffie ook! Wij hebben echt genoten!

Carina