Cadeaubon

In Baby Spa Petit Pas zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van heerlijke babymassages. Deze ontspannende ervaring is een genot voor je kleintje,

Een cadeaubon kan worden besteed aan:

Baby floaten

Ervaar veilig floaten met je kleintje, een unieke manier om te ontspannen en de motoriek te stimuleren.

Babymassage

Deskundige begeleiding in een intieme setting, ideaal om het welzijn en de geborgenheid van je baby te vergroten.

Webshop

Kwalitatief hoogwaardige producten, speciaal geselecteerd om de verzorging en het comfort van je baby te ondersteunen.

Cadeaubon

Met een Petit Pas cadeaubon schenk je niet zomaar een cadeau, maar een unieke beleving. Het is het perfecte geschenk voor een moment van pure ontspanning, zowel voor de baby als voor de ouders of verzorgers.

Of je nu kiest voor een digitale bon of voor een fysieke variant, de beleving begint al bij het geven. Ga je voor de fysieke cadeaubon? Dan maken we het extra speciaal door deze stijlvol te verpakken in een mooi cadeautasje, compleet met een bad-eend. Zo wordt het geven van een Petit Pas cadeaubon een bijzonder moment op zich.

Rittenkaart

Wil je jezelf en je kleintje een bijzonder cadeau geven? Kies dan voor de Petit Pas rittenkaart. Met deze rittenkaart investeer je in meerdere momenten van pure ontspanning en verbondenheid.

Of je nu de voorkeur geeft aan een digitale of een fysieke rittenkaart, de beleving is altijd bijzonder. Ga je voor de fysieke versie? Dan pakken we de rittenkaart voor je in een stijlvol cadeautasje, aangevuld met een leuke bad-eend. Zo wordt elk bezoek aan Petit Pas een cadeau, voor jou en je baby.

Afspraak maken

Kom je bij ons genieten?

Laat je kindje volledig ontspannen in een persoonlijke, kleinschalige setting. Boek de combinatie floaten en babymassage.