Babymassage

In Baby Spa Petit Pas zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van heerlijke babymassages. Deze ontspannende ervaring is een genot voor je kleintje,

Meer dan Alleen Massage

Deskundige begeleiding

Onder leiding van een gediplomeerd babymasseuse leer je hoe je je kindje het beste kunt masseren.

Holistische ontwikkeling

Shantala babymassage draagt op liefdevolle wijze bij aan de algehele ontwikkeling van je baby.

Specifieke zorg

Onze spaconsulente helpt bij specifieke babykwalen zoals krampjes voor een effectieve massage.

Workshop babymassage

De wellness voor je baby

Nadat je je kindje volledig ontspannen uit de jacuzzi hebt gedragen en rustig hebt afgedroogd, starten we met de workshop babymassage. Onder de deskundige begeleiding van een gediplomeerd babymasseuse leer je je kindje te masseren. Bij baby’s van 3 maanden en ouder sluiten we de massage af met baby-yoga. Dit bestaat uit stretch en ontspanningsoefeningen. Samen ontdekken we wat je baby prettig vindt en wat de moeite waard is om thuis te herhalen.

De babymassage kan tot 25 minuten duren. We blijven de signalen van je kindje observeren. Floaten en een massage is best vermoeiend en we willen niet over de grenzen van je kindje gaan.

Babymassage

Positieve effecten

Shantala babymassage is een ideale manier om je baby op een liefdevolle manier en met oprechte aandacht te laten ontspannen. Het vergroot het gevoel van welzijn en geborgenheid bij je kindje wat de ontwikkeling op alle fronten (lichamelijk, emotioneel, cognitief en sociaal) stimuleert.

Het masseren van je baby is intiem en zorgt voor een gevoel van verbondenheid. De gediplomeerde babymasseuse kan je ook helpen omgaan met babykrampjes. Als je baby hier last van heeft kun je dit bij de spaconsulente aangeven.

Oorspong van Shantala babymassage

Shantala massage werd ontdekt door de Franse gynaecoloog Dr. Leboyer. Hij raakte tijdens zijn reis door India geboeid door de wijze waarop een Indiase moeder haar baby masseerde in de eerste levensmaanden om het verstoorde evenwicht na de geboorte te herstellen.

Afspraak maken

Kom je bij ons genieten?

Laat je kindje volledig ontspannen in een persoonlijke, kleinschalige setting. Boek de combinatie floaten en babymassage.