Geniet met je kindje in de baby spa bij Purmerend

Je zwangerschap is natuurlijk een magische tijd, waar je zo lang mogelijk van wilt blijven genieten. Dat rozige gevoel van de liefde voor je kindje wordt alleen maar versterkt als je ervoor zorgt dat de band met je kind meteen al na de geboorte versterkt wordt. Een heel ontspannende activiteit hiervoor is het bezoeken van onze baby spa in Volendam, nabij Hoorn, Zaandam en Purmerend. Je kunt hier namelijk terecht voor een bijzondere en ontspannende activiteit voor je kindje: floaten.

  • Schoon en van alle gemakken voorzien
  • Snel & makkelijk online afspraak maken
  • Uniek stappenplan

Wil je ook graag het positieve effect van zwangerschapsyoga ontdekken? Maak dan een afspraak en laat jezelf volledig ontspannen.

Hoe werkt floaten in onze baby spa in Volendam, in de buurt van Purmerend?

Als je jouw kindje wilt laten floaten in onze baby spa in Volendam, niet ver van Hoorn, Zaandam en Purmerend, dan word je van alle gemakken voorzien. Niet alleen zijn onze floating spa’s zeer hygiënisch, maar ook zijn er zwemluiers aanwezig voor je kindje. Wij hebben drie baden tot onze beschikking. Doordat we zo kleinschalig zijn, kun je extra genieten van je rust, wat de band tussen jou en je kindje versterkt. En het is natuurlijk gewoon ontzettend rustgevend om je kindje in het verkwikkende water te zien drijven. Wist je dat een uurtje floaten gelijk staat aan wel vijf uur slaap? Na het floaten kun je je kindje ook een ontspannende massage laten nemen. Zo is je kindje optimaal ontspannen.

Bezoek nu onze webshop

Boek een ontspannend middagje floaten

Zie jij het ook wel zitten om samen met je kindje een middagje te ontspannen in onze baby spa in Volendam, niet ver van Hoorn, Zaandam en Purmerend? Boek dan een middagje in onze spa, samen met je baby. Onze baby spa is goed bereikbaar vanuit onder andere Hoorn, Zaandam en Purmerend. Wil je een middagje ontspannen boeken? Bel dan naar (0) 6 22 956 312 of stuur een e-mail naar info@petitpas.nl.