Baby floating

Petit Pas is een unieke baby spa in Volendam. Kom met je kindje langs voor een float-sessie en/of een workshop babymassage

Veilig & zorgeloos floaten

Unieke beleving

Elk bezoek aan onze baby spa biedt een unieke ervaring vol ontspanning en verwondering, voor zowel ouder als baby.

Veilig en comfortabel

Geniet 25 minuten van veilig en zorgeloos floaten met een speciaal ontworpen nek-float, volledig afgestemd op de unieke behoeften van je baby.

Gezondheidsvoordelen

Floaten bevordert niet alleen ontspanning maar draagt ook bij aan de fysieke en emotionele ontwikkeling van je baby.

Baby floating

Het ultieme float-avontuur

Speciaal voor jouw baby vullen wij een privé jacuzzi met heerlijk warm, gezuiverd en chloorvrij water. Als je de sfeervolle baby spa binnenstapt staat het bad vast voor jullie klaar. Na een warm welkom, de baby spa is verwarmd tot 24 graden Celsius, kleed je je baby uit. Als je wilt, wegen we je baby op onze speciale babyweegschaal. Na het meten kies je een leuke zwemluier uit ons assortiment die je bij je baby aan mag doen. Vervolgens helpt de spaconsulente met het bevestigen van de nek-float. Hiermee blijft je baby veilig en comfortabel in het water drijven.

Het floaten duurt zo’n 25 minuten. We blijven de signalen van je kindje observeren. Floaten is best vermoeiend en we willen niet over de grenzen van je kindje gaan.

Beleving

Elke ervaring is uniek

Iedere baby ervaart het floaten anders. Sommige baby’s zijn ontspannen of vallen zelfs in slaap, andere baby’s zijn druk bezig met ontdekken. Je kunt ervoor kiezen je kindje te laten ontspannen. Ook is het mogelijk hem of haar te vermaken door te zingen, te spelen met onze bad-eendjes of bijvoorbeeld water te druppelen.  

Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, beleven een bezoek aan onze spa als een moment van ontspanning. Je kunt met een lekkere kop koffie, thee of biologische sap genieten van de ontspannen sfeer en ontspannen baby.

Zwemdiploma

Tijdens het floaten maken wij een polaroidfoto. Deze plakken we op het persoonlijke zwemdiploma dat je na afloop van de sessie ontvangt. Een leuke herinnering aan een mooi moment.

Voordelen van Baby floaten

Een Boost voor de Ontwikkeling van je Baby

Floaten is niet alleen een moment van pure ontspanning voor je kleintje; het biedt ook essentiële voordelen voor hun lichamelijke en emotionele ontwikkeling. In het dagelijks leven is je baby veelal beperkt tot wiegen en boxen, maar in onze speciaal ontworpen float-ruimte kan je kind gewichtloos bewegen en de wereld vanuit een nieuw perspectief verkennen. Deze unieke ervaring stimuleert niet alleen de zintuigen maar draagt ook bij aan de versterking van hart- en bloedvaten en verbetering van de motoriek. Daarnaast kan floaten en babymassage symptomen van diverse kwaaltjes verlichten, zoals darmkrampjes, obstipatie, slaapproblemen en meer. Het is dus meer dan alleen een 'leuk dagje uit'; het is een investering in het welzijn en de ontwikkeling van je baby.